Vissza a normál nézetre

Hallgatói Szolgáltatások Központja

A Szent István Egyetem Hallgatói Szolgáltatások Központja azzal a céllal jött létre, hogy a hallgatókat tanulmányi éveik alatt segítse, támogassa, az egyetemi beiratkozástól kezdve a munkaerőpiacra történő kilépésig, és minden hallgató részére magas szintű, egységes hallgatói szolgáltatásokat nyújtson.

Naprakész és pontos tájékoztatást adunk az egyetemen elérhető hallgatói juttatásokról, a kollégiumi létről, karriertervezésről, tehetséggondozásról, valamint a sportolási lehetőségekről, sportrendezvényekről és versenyekről.

A Központ továbbá egyfajta transzformációt biztosít az Egyetem működése, annak szolgáltatásai, specialitásai és a hallgatók igényei között.

A Központ a hallgatók kérdéseit igyekszik megválaszolni, illetve minimális időn belül a kollégáink segítségével a hallgató eljuthat a kérdés szempontjából releváns egyetemi munkatárshoz, ügyintézőhöz, szervezeti egységhez.

Kérjük, hogy forduljanak hozzánk bizalommal. Észrevételeiket és javaslataikat is szívesen fogadjuk, hogy együttes erővel tudjuk a hallgatói szolgáltatásokat a legjobb minőségben és színvonalon teljesíteni.

Tovább a Hallgatói Szolgáltatások Központja honlapjára

Munkatársak:

Éder Zsófia
központvezető
Iroda: földszint 46.
Telefon: 06-28/522-000/3880
E-mail: Eder.Zsofia@gtk.szie.hu

Borsos Eszter
koordinátor
Iroda: földszint 46.
Telefon: 06-28/522-000/2150
E-mail: Borsos.Eszter@gtk.szie.hu

Prámer Judit
koordinátor
Iroda: földszint 42.
Telefon: 06-28/522-000/1194
E-mail: Pramer.Judit@gtk.szie.hu

Vulczné Villányi Kinga
koordinátor
Iroda: földszint 42.
Telefon: 06-28/522-000/2152
E-mail: Villanyi.Kinga@fh.szie.hu