Vissza a normál nézetre

Kapcsolat

Kedves Látogatónk!

A kapcsolatfelvételhez kérjük használja információs rendszerünk menüpontjait. A kapcsolatfelvétel gomb segítségével néhány adat magadása után eljuthat az ügyben illetékes kollégánkhoz, aki felveszi Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Központi elérhetőségek:

Szent István Egyetem
Cím: 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.
Tel.: +36-28/522-000
       +36-30/344-2830
Fax: +36-28/410-804
E-mail: info@szie.hu

Jelmagyarázat:

  • Zöld vonal: gyalogos útvonal a vasútállomástól az egyetem főépületéig.
  • Piros vonal: gyalogos útvonal a busz pályaudvartól az egyetem főépületéig.
  • Kék vonal: autós útvonal az egyetem főépületéhez legközelebb eső parkolójáig.

Gödöllő kampusztérkép

Elektronikus ügyintézés:

Az elektronikus ügyintézés részletszabályairól szóló 451/2016. (XII.19.) Korm.rendelet 146. § -a rendelkezik arról, hogy az E-ügyintézési tv. 105. § (5) bekezdés b) pontja alapján az E-ügyintézési tv. Harmadik Része szerinti együttműködésre kijelölt közfeladatot ellátó szervek a felsőoktatási intézmények, így a Szent István Egyetem is. Ebből következően a Szent István Egyetemmel történő kapcsolattartásra is vonatkozik az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 52. § (1) bekezdése.

Az Egyetem - eleget téve a jogszabályi előírásoknak - rendelkezik a meghatározott követelményeknek megfelelő elektronikus kommunikációs csatornával (hivatali kapu), így adatszolgáltatást csak azon megkeresések esetében tudunk teljesíteni, melyek a biztonságos csatorna igénybevételével érkeznek, illetve a megkeresésekre adott választ is ebben a formában küldjük meg.

A Szent István Egyetem a Hivatali Kapu rendszerében az alábbi azonosítóval kereshető: SZIE