Vissza a normál nézetre

Híreink

Gépészmérnöki Kari Tudományos Diákköri Konferencia

Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a Gépészmérnöki Kar 2017-es Tudományos Diákköri Konferenciájára, melynek programja

Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kari Tudományos Diákköri Konferencia

Minden érdeklődőt szerettel várunk a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karán 2017. november 22-én ismét megrendezésre kerülő Kari Tudományos Diákköri Konferencián.

A Kertészettudományi Kar - XLIV. Tudományos Diákköri Konferencia

A Kertészettudományi Kar november 21-én rendezni meg a XLIV. Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Meghívó letöltése

A múlt és az elődök tisztelete nélkül nem lehet a jelenben új értékeket létrehozni

Méltó programmal emlékezett meg a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár a névadóról, Kosáry Domokos történészről, aki tíz éve nincs közöttünk.

Egyeztetés a Magyar Húsiparosok Szövetségével

Magyar Húsiparosok Szövetségével tartott megbeszélést az Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszéke, 2017. november 14-én.. Dr.

Áder János köztársasági elnök előadása Egyetemünkön

Áder János köztársasági elnök 2017. november 21-én 10 órakor előadást tart a Szent István Egyetem gödöllői campusán, a Tudástranszfer Központ 9. előadótermében.

Egy hónap Erdélyben Kárpát-medencei mobilitás – Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram, részletek Szűcs Kata Dorina beszámolójából

Mindig is el szerettem volna utazni Erdélybe. Sokat hallottam szépségéről, és mindig valami csoda helynek gondoltam, ahová - bár egy új országba érkezik - hazamegy az ember.

A dunavirág mentőakció

Meghívó a Természetvédelmi és Tájökológiai Tanszék által rendezett filmvetítéssel egybekötött szakmai beszélgetésre 2017. november 21-én, 15:15 órai kezdettel  a Gödöllő Campus  IV.

Egyetemekkel állapodott meg a mezőhegyesi ménesbirtok

Együttműködési megállapodást kötött november 14-én a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. az Állatorvos-tudományi Egyetemmel, a Debreceni Egyetemmel, a Kaposvári Egyetemmel, a Szegedi Tudományegyetemmel, a Szent István Egyetemmel és a Testnevelési Egyetemmel a Magyar Tudományos Akadémián.

VI. Gödöllői Állattenyésztési Tudományos Napok

A konferencián a haszon- és hobbiállat tenyésztéshez kapcsolódó szakterületekről (tenyésztés, genetika, biotechnológia, tartás, takarmányozás, szaporodásbiológia, állatjóllét, higiénia, stb.) várha

Hallgatói minikonferencia a hulladékcsökkentés jegyében

Az európai hulladékcsökkentési hét programjaihoz ebben az évben ezzel a rendezvénnyel kapcsolódik az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár , ahol mindhárom budai karról részt vesz hallgató előadóként, v

Elindult a Nemzeti borkincstár program a Szent István Egyetem Borászati Tanszéke részvételével

Tolcsva, 2017. november 7., kedd (MTI) - Elindult a Nemzeti borkincstár program, amellyel a magyar borászat történetében egyedülálló értékmegőrzési folyamat kezdődik el - közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván, sajtótájékoztatón.

25 éves a Tájépítészeti és Településtervezési Kar

A Magyar Tájépítészek Szövetsége, a SZIE Tájépítészeti és Településtervezési Kar, a MÉK Táj- és Kertépítészeti Tagozata és az Ormos Imre Alapítvány meghívja Önt a 25 ÉVES A TÁJÉPÍTÉSZETI ÉS TELEPÜLÉSTERVEZÉSI KAR szakmai nap és kiállítás megnyitójára

„…semmi sem emel fel, csakis az alázat...” Szent István intelmei

Öt éve, 2012. november 13-án került felavatásra a magyar felsőoktatás egyik meghatározó intézménye, a Szent István Egyetem névadójának mellszobra.

Áder János köztársasági elnök előadása Egyetemünkön

Áder János köztársasági elnök 2017. november 21-én délelőtt a Szent István Egyetem gödöllői campusára látogat, melynek keretében a klímaváltozásról, a fenntarthatóságról és annak gazdasági-társadalmi összefüggéseiről tart előadást a Tudástranszfer Központ 9. előadótermében.

MS Imagine Academy hozzáférés

Tájékoztatunk mindenkit, hogy egyetemünkön ingyenesen elérhető hallgatóink és oktatóink részére a Microsoft Imagine Academy, amely a Microsoft Imagine Academy összes tananyagát és segédanyagát tart

Ezen múlik a magyar mezőgazdaság jövője

A magyar mezőgazdasági munkaerő hatékonyságának a további növelése biztosíthatja azt, hogy a hazai agrárium a jövőben még versenyképesebb legyen – hangzott el a Századvég Gazdaságkutató tállyai agrárkonferenciáján. A felszólalók szerint a hazai agrárfelsőoktatásnak is az integráció felé kellene elindulnia, valamint fel kell készülni a digitalizációra és a mesterséges intelligencia használatára

Erőteljes változások az építész szakmában

Oktatók, hallgatók, a szakma szereplői, középiskolák pedagógusai és Paks város önkormányzatának képviselői is részt vettek azon a szakmai konferencián, amelyet a Szent István Egyetem Ybl Miklós Épí

A Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár névadójára emlékezik

A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár névadója halálának 10. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tart.

Meghívó - Kertek, földi egek című könyvtári estre

2017. november 15-én 17.00 órakor Budapesten, az Entz Ferenc Könyvtár és Levéltárban Kertek, földi egek címmel könyvtári estet tartanak, melynek vendége dr. Sz.

Oldalak