Az Élelmiszertudományi Kar II. évfolyamos élelmiszermérnök, valamint élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök MSc hallgatói és 19 oktatója egy olyan világszínvonalú élelmiszeripari gépeket és berendezéseket bemutató kiállításon járt Németországban, mely bemutatja a legtöbb vezető élelmiszeripari ágazatot. A kiutazók olyan új ipari fejlesztéseket ismerhettek meg, melyek a legmodernebb technológiákat alkalmazzák.
Az ANUGA FOODTEC kiállítás nagyon hasznos és szükséges volt mind a hallgatók, mind az oktatói delegáció számára. Láthatták olyan fejlesztések megvalósulását, amin a Kar oktatói is dolgoztak különböző kutatás-fejlesztési projektek keretében. Megismerhetták a legmodernebb élelmiszeripari technológiákat és a legújabb fejlesztésű gépeket, akár a technológia, akár az automatizálás vagy a robotika szemszögéből.
A részletes úti beszámoló az alábbi linken érhető el, az út során készült fotók pedig itt tekinthetők meg.